• info@wservices.gr
  • +30-211-40.88.889
Φωτογραφία Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Social Media - Kοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Social Media είναι το νεότερο μέσο στο online marketing. Η χρήση των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για αλληλεπίδραση με τους οπαδούς και σύνδεση με περισσότερους ανθρώπους, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή επιτυχία πολλές επιχειρήσεις. Ορισμένα απο τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media είναι το Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn κ.α

H βελτιστοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Social Media Optimization είναι η χρήση ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media και κοινοτήτων για την δημιουργία έκθεσης και αναγνωσιμότητας ενός προϊόντος ή μιας μάρκας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με: 1) Ενσωμάτωση Ιστοσελίδας στα social media , 2) Ανάπτυξη Περιεχομένου στα social media, 3) Βελτιστοποίηση social media , 4) Social Sharing και αλληλεπίδραση.

Αυξήστε την προβολή σας με Social Media Marketing!

5 λόγοι που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media βοηθούν την επιχείρησή σας

Φωτογραφία Seo

Το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media έχουν ανοίξει τον κόσμο των παγκόσμιων αλληλεπιδράσεων. Δεν είναι πια πρόβλημα να κρατήσετε επαφή με φίλους και συγγενείς από άλλα μέρη του κόσμου. Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν επεκταθεί ως παγκόσμιες κοινωνίες των δισεκατομμυρίων εικονικών κατοίκων. Το ίδιο το Facebook έχει 1.710.000.000 χρήστες καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες στον κόσμο (μεγαλύτερο από τον πληθυσμό της Κίνας!). Ο πλανήτης μας έχει μόλις γίνει μικρότερος και πιο προσιτός, όχι μόνο στις προσωπικές, αλλά και στις επιχειρηματικές συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μια μικρή εταιρεία μπορεί να πάει παντού χωρίς τεράστιες επενδύσεις. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις πλατφόρμες στην επιχείρησή σας; Και ποιό είναι το καλό με την κοινωνική δικτύωση;

Η Κοινωνική δικτύωση κάνει τις σχέσεις πιο προσωπικές

Τα social media - μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα αμφίδρομο κανάλι όπου έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσετε μια σχέση με τους πελάτες και τις προοπτικές σας αλλά μπορεί να σας βάλει και σε πολλούς κινδύνους.

Η κοινωνική δικτύωση είναι τα πάντα σχετικά με την προβολή, τις αλληλεπιδράσεις και με έναν ανοικτό διάλογο με τους χρήστες - εν δυνάμη πελάτες σες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media σας βοηθούν να εξανθρωπίσετε ένα εμπορικό σήμα και να οικοδομήσετε γνήσιες σχέσεις με την κοινότητά σας. Μειώνει την απόσταση από το ακροατήριό σας,κάνονας την σχέση πιο φιλική ειδικά όταν επικοινωνείτε μαζί τους από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς.

Περισσότερα..

Μπορούμε να προωθήσουμε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά

Σύμφωνα με μια μελέτη, μεγάλο ποσοστό των μικρών επιχειρήσεων προσελκύουν νέους πελάτες μέσω των social media - μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για την προώθηση μιας..

επιχείρησης σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι η διαφήμιση. Χάρη στις προηγμένες επιλογές στόχευσης και επανάληψης είστε σε θέση να μεταφέρετε το μήνυμα στο κοινό που είναι πιθανότερο να ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η πληρωμένη διαφήμιση στο Facebook και το Twitter είναι σχετικά φθηνή και με μια καλά φτιαγμένη στρατηγική social media - μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι προσπάθειές σας θα σας ανταμείψουν.

Περισσότερα..

Η Κοινωνική δικτύωση προσφέρει πίστη

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Texas Tech University, τα εμπορικά σήματα που εμπλέκονται τακτικά σε συζητήσεις κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τείνουν..

να παρατηρούν αυξημένη εμπιστοσύνη στο σήμα, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και πιο φιλική αντιμετώπιση. Όταν η εταιρεία σας είναι παρούσα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιο προσιτή και αξιόπιστη στα μάτια των πελατών. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε πιο προσωπική και γνήσια σχέση με την κοινότητα, οι πελάτες θα είναι λιγότερο πιθανό να στραφούν σε άλλα εμπορικά σήματα. Δείχνοντάς τους ένα ανθρώπινο πρόσωπο θα σας κάνουν ένα είδος φίλου τους και δεν θα είστε απλώς άλλη μια εταιρεία που πουλάει καλά προϊόντα και που μπορεί να αντικατασταθεί. Να θυμάστε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξουν ένα φορέα παροχής υπηρεσιών, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξουν ένα καλό τους φίλο.

Περισσότερα..

Τα social media αυξάνουν την κυκλοφορία της ιστοσελίδας

H παρουσία σας στα social media - μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητα για την προσέλκυση κυκλοφορίας στον ιστοχώρο σας. Όχι μόνο αυτό οδηγεί άμεσα στην κυκλοφορία σε..

μια σελίδα, αλλά βελτιώνει επίσης την κατάταξη αναζήτησης. Όπως ίσως γνωρίζετε, το SEO είναι μια διαρκής και επίπονη διαδικασία που σας βοηθά να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Οι εξωτερικές συνδέσεις, ο αριθμός επισκέψεων, οι επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχουν αντίκτυπο στο πόσο καλά θα αποδειχθούν έναντι των ανταγωνιστών σας στις μηχανές αναζήτησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε αυτούς τους παράγοντες, τόσο χάρη στην άμεση κίνηση, αλλά και στο share συνδέσμων μέσω του προφίλ των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media, μέσα απο μια καλά σχεδιασμένη σελίδα.

Περισσότερα..

Mέσα κοινωνικής δικτύωσης - Social Media Marketing με την Wservices

Μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες απο τα παρασκήνια της εταιρεία σας. Λίγες φορές το χρόνο, ορίσουμε μια μέρα όπου θα μοιράσουμε μια φωτογραφία κάθε ώρα, ή τουλάχιστον μερικές φορές την ημέρα, για να δώσετε στους ακόλουθούς σας μια ρεαλιστική άποψη για το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας στην επιχείρησή σας.
Γνωρίζουμε ήδη ότι μπορείτε, και πρέπει, να δημοσιεύσετε πληροφορίες για τα προϊόντα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media. Αλλά δεν είναι πολλές οι επιχειρήσεις που δίνουν πραγματικά στους πελάτες μια εικόνα από τα παρασκήνια για να δουν πως γίνεται η παραγωγή των προϊόντων λόγω της έλλειψης χρόνου. Μπορούμε να το κάνουμε για εσάς μέσω βίντεο στο YouTube, στο Facebook, στο Instagram ή ακόμα και στο Snapchat.
Εκτός από την ανταλλαγή πληροφοριών ή τις φωτογραφίες των προϊόντων σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media για να δώσουμε στους επισκέπτες - πελάτες καλές ιδέες για το πώς να χρησιμοποιούν τα προιόντα σας στην πραγματικότητα. Θα δημιουργήσουμε και θα μοιραστούμε γρήγορα tutorials που αναδεικνύουν ορισμένες από αυτές τις μοναδικές χρήσεις ή ιδέες.
Οι μαρτυρίες μπορεί επίσης να είναι ένα καλό περιεχόμενο για να μοιράζονται οι επιχειρήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media. Αλλά η εξεύρεση μαρτυριών που μπορεί να φτάνουν για να χωρέσουν σε ένα tweet ή σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να ενθαρύνουμε τους πελάτες σας ένα hashtag ειδικά για το σκοπό αυτό και, στη συνέχεια, να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να μοιραστούν τις μαρτυρίες τους σε αυτή τη μορφή. Στη συνέχεια, μπορούμε να αποστείλουμε εκ νέου τις σκέψεις τους απευθείας στους οπαδούς σας.
Φωτογραφία Social Media
Εάν η εταιρεία σας έχει μια μασκότ, το λογότυπο ή ακόμα και ένα κατοικίδιο ζώο ή το γραφείο έχει διακόσμηση που αντιπροσωπεύει πραγματικά την εταιρεία σας, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως ένα είδος επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα σε αναρτήσεις που οι οπαδοί σας μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν και να αλληλεπιδρούν.
Γνωρίζουμε ήδη ότι το Pinterest μπορεί να είναι μια μεγάλη διέξοδος για την κοινή χρήση περιεχομένου. Αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας μέσα από ομαδικούς πίνακες. Ξεκινάμε έναν πίνακα όπου οι πελάτες μπορούν να μοιραστούν τις εικόνες των προϊόντων σας κατά τη χρήση ή απλές αναρτήσεις που σχετίζονται με τον κλάδο σας προσθέτοντας , το δικό σας περιεχόμενο.
Στο Twitter και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες, έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε εικόνες GIF στις αναρτήσεις σας, οι οποίες θα κάνουν αίσθηση και θα εντυπωσιάσουν.
Μπορούμε πραγματικά να ενισχύσουμε την εμβέλεια των αναρτήσεών σας, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες για να δημιουργήσουμε καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - social media. Εξετάζουμε την επίδειξη του προϊόντος σας κατά τη χρήση με το προϊόν μιας άλλης εταιρείας, όπου και οι δύο εταιρείες μπορούν να μοιραστούν απο κοινού στα κανάλια τους. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αναρτήσεις όπως συνταγές κ.α.

Φωτογραφία Social Media Link Building

Link Builidng

Χωρίς τους συνδέσμους δεν θα υπήρχε ψηφιακή υποδομή στο internet που να συνδέει τη μια σελίδα με την άλλη. Χωρίς αυτή τη συσχέτιση..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media On Page SEO

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας είναι μέρος του SEO που ασχολείται με όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα. Από το 2013, έχουμε δει ότι η Google..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media Off Page SEO

Off Page SEO

Το SEO εκτός σελίδας είναι μέρος του SEO που γίνεται εξωτερικά από τη σελίδα. Είναι το τμήμα οποιασδήποτε εκστρατείας SEO με την οποία..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media Black Hat and White Hat

Black Hat and White Hat

Η διαφορά White και Black Hat SEO σχετίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται,όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media Local SEO

Maps and Listing

Βάλτε την επιχείρησή σας στους χάρτες του διαδικτύου, ώστε όλοι να βρίσκουν εύκολα το στίγμα της επιχείρησής σας.Οδηγήστε τους πελάτες σας με απλό..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media Email Marketing

E-mail Marketing

Η επικοινωνία μέσω e-mail γίνεται συχνά μέσω φίλων. Έτσι, επικοινωνούμε κι εμείς συχνά την επιχείρησή σας στους καλούς φίλους σας, με μηνύματα που..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media Google Adwords

Google Adwords

Με τη χρήση της υπηρεσίας της Google Adwords φροντίζουμε ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί..

Περισσότερα..

Φωτογραφία Social Media SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή μιας ιστοσελίδας ή μιας..

Περισσότερα..